Nejnovější recenze ze sekce Elektrické kytary
Bezva, splnil mé očekávání
- Za tu cenu skvělý nástroj
- Cena, provedení
- Pěkný design i zvuk
- Vývažená
- Příjemná v ruce
- Snadné hraní
- Zajímavý zvuk
Vypadávající tremolo.
Krasavice, která výborně padne do ruky, krk přirozeně rovná držení levé ruky, úžasný zvuk i na sucho a po zapojení do aparátu se skvěle rozezpívají snímače v kombinaci se dřevem a konstrukcí jak při čistém zvuku, crunchi i silnějším zkreslení. Naprosto univerzální kytara do drtivé většiny stylů s neuvěřitelným poměrem cena/výkon. Osobně jsem v životě na lepší kytaru nehrál.
- nemá obal
- Velice hezká kytara s dobrými parametry
- Špatné zpracování - vlnka vrstvy laku, odštípané hrany, rýhy a přeteklé lepidlo.
- Vypada moc pekne
- Za tu cenu prekvapive dobre hraje
- je to levna kytara, takze lze cekat drobne technicke problemy
Celkove vizualne moc pekna kytara hrajici nad ocekavani dobre.
- Kytara má malou váhu, perfektně sedne do ruky, pohodlný rychlý krk, velice pěkný zvuk.
- Parádní zvuk do country,
- Vysoká cena, veškerá ruční práce při sestavování kytary z dílů je dosti odfláknutá. Mexičani se moc neukázali.
Kytara je velice příjemná do ruky, lehká a celkově krásně hraje. Zdá se mi, že všechny díly ze kterých je kytara vyrobena a sestavena , jsou vysoké kvality. Vlastní práce dělníků je však dost odfláknutá. ( díry na šrouby jsou moc předvrtané, šroub držící destičku s ovl. knoflíky jde mimo dřevo, v šachtě piliny a velká vrstva přeteklého laku který jsem musel odříznout nožem a jiné nedotažené detaily které jsem si musel doladit. ) Kytara má hodně dobré snímače. Po výměně strun a celkovém seřízení dle svých nároků mám kytaru rád a krásně se mi na ní hraje. Za ty prachy by se mohli Mexičani více snažit....
Přiložené combo v setu nicmoc....
- super design
- dobry zvuk
- uzasne tenky krk na to, ze je to 8string
- pokulhava kontrola kvality
Skvela kytara co do designu, ale meli by si dat vic zalezet, muj konkretni kus mel hned tri vady... nic s cim by se nedalo hrat, ale zaplatil jsem za prvni jakost, tak chci prvni jakost. kytaru jsme vratil. Pokud mi poslou nekazovy kus, budu spokojen.
- relativně levná, pěkná kytara
Vzhledem k ceně jsem nečekal zázrak, pár detailů by se našlo,s tím si poradí každý zkušenější muzikant, takže celkově spokojenost !!!
Kytara byla v perfektním stavu, po vybalení z krabice můžete ihned hrát na koncertním pódiu ;)
Mám modrou (byla ve slevě). Nebyla to láska na první pohled. Chtěl jsem červenou. Ale líbí se mi čím dál víc. a už bych červenou nechtěl. Začínám k ní pociťovat trvalý vztah. Jo..., a hraje skvěle.
- Kytara "sklepnuta" během dvou hodin. Ale vyžaduje tuning - dohmat, vybrousit nultý pražec, atd. Takže pro člověka, který kytarám nerozumí a myslí si, že si ji postaví sám to fakt není. Protože by byl nutný zásah kytaráře, za který by zákazník zaplatil víc než je cena stavebnice. To je už lepší si kytaru koupit hotovou.
- Za ty peníze jsem si myslel, že to bude hrůza. Ale mile mě překvapilo zpracování. Po tuningu kytara překvapivě ladí.
- Člověk si může prostě sklepnout svoji kytaru a dát do toho kus sebe.
- Překvapivě všechno lícuje.
- Pozor hmatník není lakovaný. Takže je nutné pořešit i to. Já to vyřešil "pouze" napuštěním lněným olejem. Takže s tím je nutné počítat.
- Ladící mechaniky nic moc a snímače nic moc. Ale s tím se musí za takovou cenu počítat.
Otázka co udělá krk po čase používání, zda se nezačne kroutit. Ale za tu cenu... co by člověk asi chtěl :-)
Pobavily mě i struny, kabel a kousek cínu které byly obsahem balení :-)
- ok
Za tu cenu doporučuji
- Doporučuji
- Na osmičku neuvěřitelně komfortní a "rychlý" krk
- EMG 909 této kytaře perfektně sednou jak zvukově tak esteticky. Mám ty soapbary prostě rád..
- Průchozí krk
- Ladění drží i bez zamykacích mechanik
- vypadá skvěle
- váha
- Dílenské zpracování. Z výroby je prostě "nedodělaná". Nedoladěné oktávy, špatná výška strun a snímačů, lepidlo u nulťáku atd..Je nutné obětovat pár hodin na seřízení nebo navštívit kytaráře. To je asi nynější trend :-( Vidím to bohužel i na vyšších třídách kytar..
Po dvou letech experimentování s MS kytarami jsem konečně našel nástroj, kterému již nemám co vytknout, inspiruje mě a je ve své třídě dle mého názoru bez konkurence..