Nejnovější recenze ze sekce Elektrické kytary
- super kytara
Jsem amatérský domácí kytarista, je to můj čtvrtý stratocaster od SX během půl roku. V této cenové hladině asi bezkonkurenční, krásná kytara, lakování, ladění! a pochopitelně i zvuk nad rámec použitých snímačů. Zpracování naprosto OK. Při výběru bych se soustředil na novější recenze, dle mého názoru značka SX kvalitu značně zvýšila (vzhledem ke starším recenzím). Muziker má velmi solidní cenovou politiku a toto zboží skladem, což není v současné době obvyklé. Těším se na další kytaru od SX, na výběr je toho zatím dost. Plně doporučuji a děkuji pracovníkům Muzikeru za pomoc a podporu!
- Hraje skvěle
- Hraje to všecho co chci hrát
- Chybí integrovaný kombo s podporou pedálů pro hraní po cestách městem
Kytaru jsem koupil z důvodu mé schizoidnosti a dystymie, abych mohl hrát jen silové akordy a ulevit si od všech těch nudných, zlých a otravných lidí venku.
- Tato kytara má struny
- Snímače snímají zvuk
- Když drnknete, tak zahraje notu
- Úzký krk pro mé malé šlechtické ruce
- Struny prochází skrz všechny pražce
- Můžu hrát black metal
Nevrátí mi to mou ztracenou duši, ale můžu hrát black metal, což je plus.
- Jde o jednu z nejlevnějších semiakustických kytar inspirovaných Gibson ES-335. Jejími nejbližšími konkurenty jsou Harley Benton HB35 a Epiphone Dot.
- Hraje docela hezky i na sucho, což bych od tohoto typu moc nečekal. Pořád jde ale o semiakustickou kytaru tj. prosím nesrovnávat s kytarami, které nemají "sustain block".
- Má velice příjemný "C" profil krku. Krk mi nepřišel ani moc tlustý, ani moc tenký, zkrátka tak akorát.
- Zpočátku jsem považoval dva "knoby" spíše za nevýhodu, ale po chvíli používání mi to přijde v pohodě Pro ty, kdo budou porovnávat dodávám , že dva knoby má také Gibson ES-335 Studio.
- Dílenské zpracování tohoto kusu je překvapivě dobré. Například začištění konců pražců je v pořádku. Také je nástroj obstojně seřízen, takže se na něj dá hned po vybalení hrát.
- Líbila se mi matná povrchová úprava. Na nástroji rozhodně nenajdete "kila" polyesterového laku jako bývá v současnosti zvykem.
- Za nevýhodu považuji snímače Infinity R s keramickými magnety. Na tomto typu kytary bych raději viděl třeba slabší snímače s alnico.
Celkově jde o povedený entry-level model semiakustické kytary.
Kytara je pro meho syna a splnuje vse co od ni cekal.
- Cena, výbava
- Přepínač snímačů občas vynechá.
Po vybalení jsem musel zabrousit pražce, komplet všechny šrouby podotahovat, lehce doladit oktávy a nastavit výšku snímačů. Cca 4 hodiny práce a teď je to všechno jak má být. Na domácí hraní myslím naprosto vyhovující. Jen při výměně strun ještě doladím přepínač, občas při přepnutí nedoklapne, jinak naprostá spokojenost.
- výborná začátečnická kytara
Svůj skromný názor jsem již napsal u SX ST 57. Doplním tedy pouze, že základní řada Squier mě velmi příjemně překvapila vč. zpracování. Velmi dobře hratelná, provedení v naprostém pořádku. Upozorňuji na zapečetěné ladící mechaniky (možná stejné jako u řady Affinity). Drží ladění tedy velmi dobře. Používám pouze na domácí hraní. Za mě spokojenost a doporučení. Doporučuji zhlédnout nějaké kvalitní zvukové video na YT a udělat si názor v závislosti na roku výroby a země.
- nádherné zpracování
Objednal jsem si v krátké době již třetí Strat od této firmy. V této variantě ST 57 druhý, krásná barva, zpracování i zvuk. V této cenové relaci má asi málo konkurence. Vřele doporučuji, jsem amatér, používám v domácím prostředí převážně s modelingovými komby různých výrobců. Objednáno společně s Fender Bullet Stratocaster HT IL, který mě však taky velmi příjemně překvapil, pro začátečníka je na hraní díky konstrukci (užší krk, váha, zapečetěné ladící mechaniky!!!) jednodušší. Každá má jiný zvuk, obě i s přihlédnutím k ceně OK+++. Toto nebude určitě mé poslední SX.
- kytara z dobrých materiálů
- poté, co jsem vyměnil krk této kytary a osadil ji snímači Bare Knuckle (neck) a Filtertron Classic Gretsch (bridge) postoupila kytara o level výše
- Kvalitní zpracování slušná hratelnost nástroje
Základní model Fender Stratocaster je pro začínajícího hudebníka velmi slušná kytara, dobrý zvuk, příjemný dohmat, rozumné celkové zpracování.
- Zboží odpovídá kvalitě
xx
- Překvapivá kvalita zpracování
- Vcelku dobré nastavení, které ani nevyžadovalo větší úpravy.
- Na tu cenu dobré snímače
- Struny je lepší hned vyměnit. Basové ani nejdou pořádně naladit.
Za tu cenu je to skvělá kytara. Skoro Fender
- Za málo peněz hodně muziky
- cena / výkon
- jedna z nejlepších 3/4 kytar na trhu
Velká spokojenost.
- Jsem velice překvapený kvalitou a hlavně zvukem.
Luxus bezvadné zpracování. Super výstup ze snímačů velký výběr zvuku...
Zobrazuji 241 - 260 ze 500 recenzí « Předchozí 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Další »