Nejnovější recenze ze sekce Elektrické kytary
Super kejtra
Dodaná kytara Gibson SG standard je kvalitní nástroj, překvapilo mě však špatné seřízení (spíše neseřízení) nástroje, jmenovitě velmi vysoký dohmat a taková výška kobylkového snímače, že docházelo k drnčení basových strun o těleso snímače. Jisté rezervy byly i u seřízení oktáv. Nechce se mi věřit, že takto neseřízený nástroj opouští výrobní závod. Mám ještě 3 kytary Gibson, které mi byly doručeny vždy kvalitně seřízené. Po seřízení je zakoupený nástroj OK.
- Bez návodu nepoužiteľný
- balenie tristné
Výrobok bol dodaný bez návodu (akéhokoľvek, dokonca aj anglického). U výrobku za cenu 2500,- Kč by som čakala, že budem schopná ho používať bez nutnosti pátrať na internete, akým sposobom sa obvykle podobné výrobky používajú; tým menej, ak má ísť o darček. Balenie bolo vyložene nereprezentatívne, chýbala akákoľvek značka výrobcu, kontaktné údaje, informácie o produkte atď. Aj keď by bol možno výrobok sám o sebe vyhovujúci, popísané nedostatky pri jeho dodaní ma úplne odradili a výrobok som vrátila.
- za málo peněz hodně muziky
- Levná kytara
- Epiphone
- Hraje
- Ladící mechanika je opravdu hrozná
- Plast, ze kterého je vyrobený pickguard je extrémně měkký
Kytara splňuje to, co jsem čekal - hraje. A za ty peníze není co řešit.
Rozumná kvalita za rozumnou cenu.
Za ty peníze supr!
Jen bych příště uvítal upozornění, že má četná, i když jen drobná poškození. Kupoval jsem to jako dárek, tak to mohlo být nepříjemné překvapení. Jenže já naštěstí vím, že syn plánuje do budoucna přelakování, tak nebylo třeba řešit.
- Krasne zpracovani, krasne hraje. Rozhodne doporucuji.
- kvalitní a přitom levná kytara, odpovídá standartu a produktové řadě od firmy Squier.
Vstupní model do této kategorie elektrických kytar, cena solidní a model byl u nás k dostání (na rozdíl od některých států na západ od nás). To je vcelku atypická situace a pro Muziker palec nahoru. Kytara je hezky zpracována, atraktivní barevná úprava. Ladění OK, struny dle standartu Squier, neurazí a zaslouží si svou určitou životnost (i pro svou hratelnost) do výměny. Pro zkušenější hráče jsou vyšší řady, ale i tato je pro mě jako mírně pokročilého amatéra dost dobrá. Mám v plánu ji používat i jako cestovní alternativu k dosavadnímu Telacasteru (v kombinaci s Joyo Jam Buddy. Mám ji krátce, zkoušeno s modelingovými komby 4 výrobců, bez problémů. Je velmi lehká, pro hráče s kratšími prsty (vč. dětí) maximálně vhodná. Plně doporučuji. Jsem rád, že je doma a má své místo mezi dalšími kytarami. Pro ty, kteří váhají s pořízením, doporučuji shlédnutí mnoha videí na YT.
- dobrý poměr výkon/cena
- vhodný nástroj pro mírně pokročilé
- Skvělá kytara od osvědčené značka
- Spolehlivý hudební nástroj. Koupě byla správná volba.
- Využil jsem Black Friday, ukázala se pro mne velmi příjemná cena, které nešlo odolat. I nečleněné stojí za to.
- Hrají každý den, i když nejsem připojený do elektriky.
Obchod Music City všem rozhodně doporučuji. Všechno proběhlo bez problémů, jsem velmi spokojen. Hned jsem si v následujících dnech objednal trsátka, popruhy a kvalitní obal na kytaru. Těším se na další nákupy v obchodě Music City.
- kobylka
- snímače fungují skvěle
- ladící mechaniky
- umístění pro připojení nástrojového kabelu
Tato kytara je skvělá pro začátečníky a lidi co hledají levné SG. Co se týče kytary celkově, nikde nic nechrastilo a konstrukce je dobrá, stejně jako elektronika která funguje perfektně. Dva humbuckery kytaře dávají pořádný zvuk hard rocku. Jediné co mě zklamalo jsou ladící mechaniky, působí lacině a nedrží moc dlouho kytaru naladěnou. Doporučuji pro všechny nadšence metalu a rocku, kteří nechtějí investovat velkou sumu za originál od Gibsonu.
- Skvělý parťák na cesty
Zatím vše OK
- Vyroba Mexico
- Dobra cena
- Slusne zpracovani
- Čekal bych lepší mechanické uchycení strun na kobylce a ne šroubky na křížový šroubovák. Problematické doladění na dolní stupnici.
Doufám že kytara nebude to co velmi ruší combo.
- levna
Neladi, bude treba propilovat (snizit) nulty prazec.
Naladi se jeden akord a jinej se rozhodi.
No, co bych zaty prachy chtel, holt se to dopiluje. :)
- krásné provedení, cena více než dobrá
- Ladění OK, struny pro začátek v pohodě, snímače v této cenové kategorii odpovídají, možný upgrade
Je to můj druhý SX strat od Muzikeru, první je SX SST ALDER Natural (plně doporučuji), s touto značkou budu dál pokračovat v rozšiřování sbírky kytar. Vyhnu se porovnání s cenově podobným Fender Squier (řada Affinity). Obě značky jsou pro mě jako amatéra plně dostačující. Mimochodem SX SST ALDER Natural je za aktuální peníze více než vhodný ke koupi.
- a