Nejnovější recenze ze sekce Elektrické kytary
- Kvalitní snímače
- Hraji již léta. Po seřízení dobrá kytara a za ty peníze super.
- Lakování výborné, krk bez kazů a součků.
- Dokonce má olejovou ladící mechaniku.
- Zvuk a ladění OK.
- V době Jolan se nám o takové kytaře jen zdálo.
- Některé šroubky v předním krytu našroubované zešikma (je to jen estetická vada).
- Krk byl přeschlý a zcela rovný, nešel mírně prohnout povolením napínacího šroubu. Po povolení potřeboval čas, aby tu práci odvedly struny. Již je vše v pořádku.
Kytaru doporučuji, je vhodná jak pro začátečníky tak pokročilé.
Po koupi potřebuje seřídit výšku strun, výšku snímačů, tremolo i krk. ale to není u nové kytary nic neobvyklého.
Nová kytara potřebuje určitý čas, aby si vše sedlo a dřevo přestalo pracovat.
Kdo by chtěl mít ještě lepší zvuk, po čase může vyměnit snímače za Alnico.
- super zvuk
- Nepodařilo se mně naladit kytaru ani po třech dnech, kdy jsem zkoušel všechny dostupné rady. Především struna g .
- Špatně přišroubovaný krk
- Pražce přesahovali přes hmatník
- Nultý pražec je moc velký
- Kombo bzučelo a nefungovalo zkreslení
- Kvalitní zpracování
- dobře hratelná kytara
- univerzálnost
- vzhled
- za ty peníze není co vytknout
velmi dobře zpracovaná kytara, která je univerzální,dobře hratelná a velmi dobře vypadá. Za tyto peníze jako bonus punc a vzhled butikové kytary Chicagské dílny hamer z osumdesátek, kdy si muzikanti upravovali stávající značky a rozjížděli tzv. butikový prodej..z kytary mám radost a je to fakt hezký univerzální kousek za velmi slušné peníze. Pro ty, co nechtějí nasypat do nástroje ranec, ale chtějí slušnou hratelnost a univerzálnost a nehrají přímo profi vřele doporučuju.
- Ikdyž je kytara z Indonésie, po výměně strun hraje moc pěkně.
- Vše vybavení a kombo super, za super cenu.
- Při prvním ladění praskla h struna(myslím, že původní struny byly velikost 8", či 9")
- Nešly naladit oktávy, po výměně strun za nové 11" nalazeno i s oktávami - bez problémů.
S kytarou jsem spokojen, zvuk ostřejší. Náchylná ladivost, ale to je nemoc obouzvratného tremola. Musí si to taky všechno sednout. Jinak spokojenost doporučuji.
- Velmi příjemný palisandrový hmatník
- Kytara je velmi lehká
- Má nadprůměrný zvuk za svou cenu
- časté rozlaďování ( které by ale až si struny sednou mělo zmizet)
Tato kytara je velmi dobrá pro začátečníky i mírně pokročilé,
pěkné balení ještě lepší obsah za mě super kytara.
- pro začátečníka vyhovující set včetně komba
Za málo peněz, hodně muziky
Skvělé zpracování a vynikající snímače
Nefunguje ! nehraje !
- Doporučuji začátečníkům, konkrétně tato má vcelku hezký design.
Začátečníkům doporučuji !!!
Skvelá kytara...
tres bon
- Cena/kvalita
- Poškrábaný a špinavý plast kolem snímačů, přepínač snímačů občas úplně vypne signál.
Pro začátek OK
Ibanez AS63-CRP
Přidáno: 12. prosince 2020
(naposledy upraveno 29. dubna 2021)
Zakoupeno v Kytary.cz
- krásně růžová :)
- rychlost dodání ,neodzkoušeno - dárek
- Super ergonomie hraní. Na to, že to má tremolo, hlasitý zvuk na sucho. Super sleva, za 13 700 Kč na 3D Music express super koupě, kvalitní hardware.
Zobrazuji 381 - 400 ze 500 recenzí « Předchozí 1...18 19 [ 20 ] 21 22...25 Další »