Nejnovější recenze ze sekce Elektrické kytary
Ibanez AS63-CRP
Přidáno: 12. prosince 2020
(naposledy upraveno 29. dubna 2021)
Zakoupeno v Kytary.cz
- krásně růžová :)
- rychlost dodání ,neodzkoušeno - dárek
- Super ergonomie hraní. Na to, že to má tremolo, hlasitý zvuk na sucho. Super sleva, za 13 700 Kč na 3D Music express super koupě, kvalitní hardware.
- Za ty peníze dobry zvuk je fajn
- Drsnější krk
Jak to za ty peníze dokážou vyrobit OK jsem spokojenej
- Vše v jednom
Zakoupil jsem jako mírně pokročilý. Jednak abych neutratil velké peníze za kytaru, kdyby mě to náhodou nešlo nebo přešlo. Kupoval jsem komplet i z důvodu komba, kvůli sousedům, abych mohl připojit sluchátka.
Kytara vypadá moc hezky, nic nedrnčí. Za ty peníze ideál pokud jako začátečník nevíte co vybrat.
Pro začátek pohodě....
- Dobré provedení, neplatím značku
- Těžší než Strat (ale s tím jsem počítal)
V době, kdy jsem se nemohl dostat do klasického obchodu a na bazaru byly zrovna jen Epiphone Les Paul, jsem dostal za akční cenu podle mě dobře udělanou kytaru, kterou bych jinde tak levně nedostal.
To jsem si nekoupil. Chyba.
- Přesně ty zvukové vlastnosti, které člověk čeká o nízkolubu s center blockem. Krk příjemný, zejména ve středních a vyšších polohách. Kytara sedí, hmatník je hodně návykový (jak bývá obecně u Ibanez s radiusem 12" běžné...)
pěkná a kvalitní kytara
- Super Tremolo, nerozlaďuje
- Dostupnost
- Zatím žádná neodhalena
Pro začátečníka vyhovující.
- Kvalita produktu je skvělá, zejména za zaplacenou cenu
- Na kytaru jsou nějaké škrábance, pravděpodobně kvůli procesu přepravy nebo byl produkt vystaven u prodejce, ale nic příliš vážného
Tato kytara je za tuto cenu naprosto úžasná. I když je vyrobena v Indonesii, překvapilo mne, jak je tento nástroj
vyroben a seřízen. Vše krásně udělané a zvuk se opravdu
dá srovnat s americkými telecastery za čtyřnásobnou cenu.
Tento výrobek se opravdu moc povedl a zájemcům, kteří
nechtějí zruinovat svůj účet a chtějí klasického telecastera, vřele doporučuji!!!
NA Ibanez snímače dobrá kvalita, moderní nádech, struny nízko, dobře se hraje, rychlý krk.
- Výborná a hlavně kvalitní kytara.
Nic
Řemeslné zpracování kytary odpovídá tomu, že je vyrobena v Californii. Naprostá spokojenost, doporučuji všem.
Zobrazuji 401 - 420 ze 500 recenzí « Předchozí 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Další »