Nejnovější recenze ze sekce Elektrické kytary
- Syn si pral kytaru a je nadseny!
- Za ty prachy
Jako dárek naprostá pecka. Klepe se už celý dům, takže doporučuji koupit i sluchátka...
- Klasická akustická kytara přes základní kombo
Tahle kytara je základní kytara pro začínající hráče. Tak, že zvuk s tím kombem co k tomu dávají je jako kdyby jste hráli na obyčejnou akustickou kytaru zapojenou do elektriky. Mně neoslovila. Vracel jsem ji zpět.
Pasadena LP-19
Přidáno: 17. prosince 2023
(naposledy upraveno 17. prosince 2023)
Zakoupeno v MUZIKER.cz
- Super začátečnická kytara
- Poměr ceny a výkonu 10 z 10
V rámci cenové kategorie kvalitní nástroj s funkcí push-pull. Kytara dorazila již dobře seřízená a perfektně zpracovaná.
U povrchové úpravy není co vytknout, krk je dobře hratelný. V mém případě připadá do budoucna upgrade s výměnou snímačů. Celkově velká spokojenost a tento model můžu jen doporučit !
- Syn siji vybral a ke spokojený.
- Kupovala jsem dceři jakožto pro začátečníka. Kytara vypadá úžasně, zní krásně, žádný problém jí naladit.Dcera je nadšená. Ještě jako plus hodnotím, že bylo vše v jednom setu, takže jsme vybalili, zapojili, naladili a hráli. Za nás super
- Zatím vše vyhovuje pro elektro začátečníka.
- Není k ní kabel.
Je to moje první elektrická kytara, moc jsem toho na ní ještě neodehrál, ale vyhovuje a líbí se mi, což je podstatné.
- Detaily zpracování
Fender Squier Sonic Stratocaster
Přidáno: 28. listopadu 2023
(naposledy upraveno 28. listopadu 2023)
Zakoupeno v Kytary.cz
cena, kvalita
- za tu cenu super
Kitra je opravdu dobře dílensky zpracována . Vše je čitstě smontované , nic se nevyklá . Tělo je jeden kus masivního dřeva . Lakování hezké . Krk je lakovanej a rovnej , pražce jsou ZAČIŠTĚNÉ , takže nic neřeže do prstů .
Struny Ok pro začátek , stejně si čsaem dáte nové .
Pro začátečníka i pokročilého hráče SUPER "značkovej" nástoj za slušné peníze
Zboží je hezčí, nežli jsem si představovala.
Provedení je super. Krk je úžasný.
- Lehounká kytara
- Super design
- Zámky strun
- Subtilní krk
- Ladění oktáv
- Širší šroubky v rolnách
Doposud jsem hrával na LesPauly, ale protože už nejsem mladej hoch, tak poslední víkendové hraní jsem cítil za krkem ještě týden a nebylo to od headbangingu. Rozhodl jsem se tedy pro koupi této Ibanezy RG. Za tu chvíli co ji mám si už prošla i pódiovou premiérou a jsem spokojený. Po seřízení oktáv, což je mimochodem bez seřizovacího klíče na tremolu Edge-Zero II docela zdlouhavá a otravná záležitost, naladění a dotažení zámků strun kytara drží ladění jak hluchý dveře. Chce to opravdu si s prvním laděním po výměně strun dát práci. Naladit, zahýbat tremolem, naladit, zase tremolo a tak dál dokud se ladění neustálí. Nevýhodou je zmiňované ladění oktáv. Bez klíče je to fakt otrava a na tento model kobylky není klíč nikde k mání a běžně dostupné pro Floyd Rose NEJDOU POUŽÍT. Nakonec jsem sehnal RED BISHOP ACCU-LOCATOR EZ2 (RBIA3). Další zanedbatelnou nevýhodou jsou širší šrouby v rolnách. Chtěl jsem vyměnit rolny za zámky Razzor a buď standardně dodaný šroubek šroubek v kytaře plaval, nebo se u širšího nepodařilo jeho hlavu zašroubovat dostatečně hluboko na to, aby se dal připevnit pás. Původní šrouby s půlkulatou hlavou nešly použít, protože pak nešel pás nacvaknout. Vyřešeno delším šroubem se zápustnou hlavou. Celkové hodnocení: Naprostá spokojenost
Kvalitní nástroj s variabilním zvukem.
- průchozí krk, dobré snímače, provedení, povedený nástroj
- dobré akustické vlastnosti už při prvním zkoušení na sucho.
- lehká a dobrá kytara
Jako mnohaletý Gibsoňák i Fenderák, mne překvapilo, jak tato kytara dobře a silně zní na sucho. Vybral jsem si ji pro poznání jiného typu kytary a musím ji celkově pochválit. Prvně jsem snížil nastavenou výšku strun vůči krku, byla dost nad zvyklosti. Ale dál to nebylo tak jednoduché.Tremolo Floyd Rose Special se musí patřičně znova vyštelovat. Chchtělo to hodně trpělivosti a čas, aby to bylo v rovině. Oktávy daly také dost trpělivosti a zkoušení a zkoušení. To není štelování jak na jiných kobylkách se závitovým kamenem. Ale dá se to zvládnout. Jinak je to dobrý nástroj, snímače dobré a silné - hlavně u kobylky. Za tyto peníze fakt dobře znějící nástroj s dlouhým sustainem. Fakt chválím.
- Spokojenost
Kvalitní provedení, dobře padne do ruky, pěkný zvuk. Kvalita odpovídá značce a ceně.
- Skvělý hratelný krk, nízký dohmat
- Vynikající snímače, úžasný zvuk
- Za příznivou cenu včetně pevného pouzdra
- Kvalitní povrchové zpracování
- Pěkný vzhled
- pouze základní seřízení
- nenaladěné oktávy
- nejsou dodány žádné originální nástroje ( např. k seřízení krku )
- není uveden typ strun, jen rozměr
- v e-shopu není uvedena země výroby - Čína
Funkce rozepínacích snímačů jsem ještě neměl možnost plně využít a ocenit.
Zobrazuji 61 - 80 ze 500 recenzí « Předchozí 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Další »