Nejnovější recenze ze sekce Elektrické kytary
moc pěkná! spokojenost
kytara špičkové kvality.
- Provedení, barva, zvuk.
- Jednoduchost (pouze jeden snímač).
Za málo peněz hodně kytary pro začátečníky. Jsem spokojený s provedením, barvou a čistým zvukem, který i při tak nízké ceně nezní plechově. Ideální volba pro rock a metal (kytara má pouze humbucker). Vyzkoušel jsem ji s pedálovými efekty distortion, overdrive a delay, a překvapilo mě, jak dobře zněla.
hraje dobře po menší úpevě výšky strun
- výborná kytara
- skvělý poměr cena/výkon
- skvělé pro začátečníka
Pro mě jako začátečníka je to supr kytara, líbý si mi přítomnost jak single coil tak humbacker snímačů.
- Úzký rychlý krk, velmi příjemný do ruky
- Opravdu krásný, modrý metalický povrch
- Kvalitní zpracování, super tvar
- Po delším počáteční naladění a povytažení strun, drží dlouho naladěná
- Krásný zvuk
- Asi nic moc negativního se o ní říct nedá. Snad jen, že výrobce mohl dát místo devítek trošku silnější struny. Ale jelikož se to počítá ještě do začátečnických kytar, tak asi v pohodě.
kytaru bylo nutno seřídit
Velice dobrý nástroj nejen v této cenové kategorii.
- Produkt si vybrala vnučka z katalogu. Myslím, že poměr ceny ke kvalitě výrobku je velmi dobrý
Velmi dobrá kytara za slušnou cenu včetně luxusního kufru.
Ve své kategorii je výrobek, výběr komponent celku, užitná hodnota i servis včetně rychlého dodání i cena naprosto vyjímečná.
Výborná kytara, perfektně seřízená. Bylo potřeba jen doladit a hrát....
- Celkem flexibilní zvukové možnosti
- Excelentní ostatní vlastnosti. Ladí, hratelnost, vše super. Snímače bomba.
- Extrémně se rozlaďuje při použití páky. Vyměnil jsem pak už struny, abych se přesvědčil, jestli to není starými strunami. Není. Kytara v této cenové relaci prostě musí fungovat po všech stránkách na jedničku. Až mě to mrzí, nechal bych si ji kdyby to nebylo tak hodně.
Tuhle kytaru bych nekupoval kdyby mě nenutil Muziker utratit slevové poukázky. Získal jsem je nechtěně. Myslel jsem si totiž, že když mají napsáno na hlavní straně o odstoupení, že "prodloužili zákonnou lhůtu" vrácení zboží na 30 dní, že ji opravdu prodloužili. Tedy že tak, jako je to podle zákona. Podle zákona vrátí peníze. Ne. Neprodloužili. Vrací po 15 dnech pouze poukázky. Tak lidi pozor na tenhle podvod. Je to záměrně napsáno tak, aby se lidé nachytali. Co mě úplně dohřeje je, že pak se k recenzi kde to popíšete vyjádří jakási chytrá paní Dana, která napíše, že v podmínkách je to jasně uvedeno. To sice ano, ale je to v rozporu s tím, co je napsáno na hlavní straně o odstoupení od smlouvy a lidi to zmýlí. Třeba v pojišťovnictví se tomuto jednání říká "nekalé praktiky" a ČNB za to dává tučné pokuty. Napsal jsem to už na facebooku do skupin, které mají cca 60.000 muzikantů ať si na to dají pozor. A budu psát dál. Tak nevím, jestli se taková pověst Muzikeru vyplatí. Asi ne, když už prodávají kde co a negativních recenzí na jejich chování jsou mraky.
Peavey Raptor Plus SSH
Přidáno: 10. července 2023
(naposledy upraveno 10. července 2023)
Zakoupeno v MUSIC CITY
- Nutna uprava kytary
- určitě dobrá cena a pro začátečníka šance koupit si svou první elektrickou kytaru
- mechanika vibrapáky při častějším používání ulaďuje kytaru a to i přes dobře "uvázané" struny na horní mechanice
Jak jsem již uvedl, kytara pro svojí velmi malou prodejní cenu kytary do 5.000,- Kč odpovídá svým zpracováním a když kytaristu opustí úmysl hrát na kytaru netrápí se velkým finančním zatížením. Pokud se na tuto kytaru hraje bez používání vibrapáky je kytara velmi slušným základem samotného kytaristy.
Na to, že se jedná o levnou kytarovou sadu, je kvalita krku, který jsem obdržel, překvapivě dobrá. Tato sada je lepší, než jsem se odvážil doufat. Hardware je levný, ale použitelný. S několika základními nástroji a trochou trpělivosti (a možná i s několika vylepšeními hardwaru) se na tuto kytaru bude skvěle hrát.
- Dobrá kytara.
Luxusní zvuk
Krasny dizajn, kytara kvalitou srovnatelna s řadou ltd-ec1000. V nazvu oznaceni BB je pomerne matoucí, nepodařilo se mi dohledat význam. Jinak zatím spokojenost s timto sexy nástrojem.
Zobrazuji 101 - 120 ze 500 recenzí « Předchozí 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Další »