Nejnovější recenze ze sekce Elektrické kytary
Co napsat, zpracování kytary je dokonalý, někdo má problém s nultým pražcem nebo krkem,tady je vše jak má byt , má dokonalý povrch s krkem není potřeba nic dělat, gibson v porovnání s epiphonem není až tak velký ale je tam něco co dělá gibsona gibsonem , třeba strunik který umožňuje větší strmost strun, takže ostřejší zvuk snímače jsou paf 7,8 komu, oba, kamarád si ji koupil také a ten má oba 8,2 komu, kytara je výborná, ale je potřeba si ji trochu donastavit ,dnes se dá koupit skvělá kytara za rozumný peníze, ale tady platíš za značku, tak to prostě je ale jsem spokojen
Ibanez PSM10
Přidáno: 18. května 2023
(naposledy upraveno 18. května 2023)
Zakoupeno v Kytary.cz
- Syn je nadšen :-)
- Velmi pohodlný krk, perfektně čitelný zvuk, nizký dohmat bez drnčení.
- Trochu těžší než moje Ibanez RG421ex
Velmi pohodlný krk, nizký dohmat bez drnčení.
FENDER Player Stratocaster
Přidáno: 30. dubna 2023
(naposledy upraveno 30. dubna 2023)
Zakoupeno v imusicdata.cz
Klasický mexický stratocaster řady Player za slušnou cenu. Barevné provedení počátku 60.let, limitovaná serie. Dvoubodové tremolo-lepší stabilita ladění při používání páky. Slušná kvalita, stačilo minimální seřízení.
- celkové zpracování výborné, pražce jsou hezky zabroušené bez ostrých krajů, lakovaní bez vad, příjemně nízký dohmat, snímače ucházející, Poměr cena kvalita OK
Nevýhodou je licenční floyd rose tremolo a zamykací nultý pražec, ale tohle je u levných kytar běžné. Při páčení drastických dive bomb se nevrací do výchozí polohy a kytara se rozladí, aby k tomu nedocházelo je třeba tremolo vyměnit buď za originál floyd rose nebo schaller lockmeister a nebo nepoužívat.
Výborná kytara, jak zpracování , tak škálou zvuků
Tohle je úlet, jediné pozitivum je snad tělo,ale jinak nepoužitelné hooodne dodělávání, nepřesně vyrobeno, snímače absolutně nepoužitelné,tremolo se rozpadá ,no tremolo jsem upravil,krk a snímače jsem dal jiné a po všech úpravách a nezkutecne práce,. Super. Takže jestli máte čas a chuť, jděte do toho
Nice
Jěště ji nemám tak dlouho abych ji mohl seriozně hodnotit. Ale jinak dobrý.
Pacifica 611! Na ni hraje spoustu kytaristu po celém světě. Je moc hezká a má krásný zvuk. Spokojenost
Nádherná klasika v základní barvě Iced Tea! Není co dodat!
- Kytara ma pekny zvuk a na hodnoceni ji mam kratkou dobu
- Kvalitní produkt za dobrou cenu
- .
- Jsem spokojene s cenou, dobré zpracování a zvukem
Dobrý zvuk.
Možnost vyrobit (poskládat) si nástroj dle svých představ
Kvalita odpovídá ceně za mě super
- Za málo peněz hodně muziky, kvalita je na stejné úrovni jako např. Fender Classic Player Jaguar, kterého jsem měl dřív a ten stál víc než 2x tolik. Jediná vada na kráse z výroby je jen kousíček odštíplého laku vedle uložení krku, jinak je to moc hezky zpracovaný kus. Lak je krásný.
- Na Fendery celkem atypický krk, který má plochý radius a zároveň pořádně vyplní ruku, mám z něj podobný pocit jako např. Gibson 59. Rozhodně to není typické Cčko. Masivní pražce se k profilu krku dobře hodí.
- Hodně silné snímače, díky kterým se nástroj hodí především do tvrdých stylů
- Vizuálně vymazlená hlavice, stříbrné loga zalité v laku působí luxusně a barva ladící s pickguardem je hodně cool
- Velmi dobře drží ladění, pražce dobře zabroušené, žádné vady na krku nebo mechanikách.
- Váhově je ideální (nevážil jsem ji, ale pocitově je to tak 3,5kg), nepřepadává na hlavu.
- Líbí se mi absence tremola
- Přestože rozhodně preferuji matné laky zezadu krku, tak lak na této kytaře mi nezvykle moc vysušuje ruce. Je to rozhodně jiný typ laku než používá např. Fender na japonské modely, ale já mám hodně citlivou kůži, takže ne každý s tím může mít problém.
- Snímače trochu postrádají charakter a uchu mi lahodí prakticky jen když je hodně zkreslím. Tónová clona klaciky ořezává zvuk. Není to ale nic, co by mě překvapilo u levné kytary. HW se dá vždycky vyměnit za lepší.
Koupil jsem ji jako doplněk k mým ostatním (mnohem dražším) kytarám, ve výbavě mi chybělo něco, abych si zablbnul s pořádným hi-gain hutným zvukem. Jaguary jsem měl vždycky moc rád, vizuálně je to pro mě nejkrásnější Fender. Nikdy jsem ale úplně nepřišel na chuť zvuku ani tremolu klasických dvousinglových Jagů, takže když jsem viděl, že vznikl Contemporary model, který si z klasického Jaguaru ponechal prakticky jen tvar těla, tak jsem měl jasno.
Pan Fender by se pod to asi nechtel podepsat, kytara je spis polotovar nez produkt, bylo treba ji upravovat, coz bych necekal u kytary v teto cenove kategorii.
Zobrazuji 121 - 140 ze 500 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Další »