Nejnovější recenze ze sekce Elektrické kytary
- Kvalita řemeslné práce
- Slušná výbava
- Nečekaně plný zvuk
- Nízká hmotnost a ergonomika za 1
Kdo hledá kvalitu pro použití na cesty neváhejte.
- Výborný poměr kvalita-cena
Dle mého názoru je tato kytara na úrovni mexických Fenderů.
- Příšerný zvuk "komba"
Tohle začátečníka zaručeně odradí.
- Hraje opravdu velice dobře. Za tu cenu kvalitní nástroj.
- Výborně drží ladění
Kytaru jsem obdržel seřízenou, se zbroušenými pražci a nataženými mnou koupenými strunami. S kombíčkem Fender Frontman 10g hraje naprosto perfektně. Zvuk to má takový, jaký si představuju u telete. Hraju a cvičím jen doma, takže je to plně dostačující. Jsem bluesově založený, takže žádný tvrdý hardrock nebo metal. Ideální kombinace. Takže krátce řečeno - co jsem očekával a chtěl, to jsem dostal. Doporučuji.
Příjemný zvuk, slušná kvalita za dobrou cenu
Skvělá kejtra !Zpracování prvotřidní!Po vyměně továrních nekvalitních resp převozních strun a seřízení dohmatu si přímo rochním!!!Nemám této kytaře co vytknout!!!
Dobrá cena
- vnímám, že je mnohem lepší než já
- tak se jí snažím dohnat
- nic nemohu vytknout
každý je originál, ale ta kytara je super (za mě)
- Dobrá cena a dobrá kytara
Skvělej nástroj.Již v 90kách jsem měl zálusk.A vyšlo to.Perfektní zvuk i pohodlný krk.
Můj pátý stratocaster od této firmy, se všemi mám dobrou zkušenost (i když jsem pouze amatérský kytarista pokročilého věku). Tuto variantu jsem pořídil v modré barvě). Je to první strat z bahenního jasanu, mimochodem zkuste si pohledat v této cenové úrovni počet možných produktů z tohoto dřeva. Zpracování tradičně od SX luxusní, dle mého názoru hodně nad rámec své cenové kategorie. Stačilo pouze naladit, struny určitě neurazí. Kytara je provedena ve kvalitní lakované úpravě, HW mě dostačuje, ti šikovnější a náročnější mají krásný kousek k možnému upgrade. S čistým svědomím doporučuji vč. přírodní varianty dřeva (ten mám v olšové verzi).
Vše ok
- Skvělá kytara
Balsám pro uši i duši.
Výborný zvuk, dobře se na ní hraje.
Pasadena EK-007
Josef Šilhavý
Přidáno: 15. listopadu 2022
(naposledy upraveno 12. dubna 2023)
Zakoupeno v MUZIKER.cz
- Dobře se sestavuje
- chibí návod zapojení elektroniky
- Skvělý univerzální zvuk snímačů . Hodí se jak na rock tak i tvrdý metal
- Krásné zpracování
- Lehký kufr se opravdu povedl.
- Ladící mechanika je skvělá . Kytara drží lazení úžasně
- Oproti jiným Lespaul kytarám citelně lehčí
- Cena odpovídá kvalitě kterou dostanete
- Popruh zdarma potěší
- Musím zmínit barvu . Ta je jednoduše úchvatná
Kytara mi sedla okamžitě . Dohmat skvělý, krk vše prostě jak by bylo přímo na míru pro mě.
Gibson prostě umí . Po jednom dni hraní jsem si připadal jako bych uz na ni hrál cele roky jak mi sedla.
Nejlepší kytara jakou jsem kdy měl.
- výborný zvuk
- velmi dobré zpracování nástroje- nenašel jsem žádnou chybu
- z výroby dobře seřízen
- výborný poměr cena-výkon
Porovnával jsem s jinými typy mexických stratocasterů (Vintera 50s, Vintera 60s modified a také s japonským Hybrid II) a nejen podle mého názoru ale i dalších osob přítomných při porovnání si tento nástroj vedl nejlépe. Každá z testovaných kytar měla kvalitní zvuk, záleží jistě i na osobních preferencích, ale Vintera 50s modified měla takový nejtypičtější zvuk stratocastera. Za tu cenu výborný nástroj.
naprostá bomba
- Celkem levné.
- polotovar
Když kytaru seřídí atd. odborník ,tak ještě zaplatíte třeba 2000 kč. Pak bude hrát docela slušně. Kombo trochu bručí ,ale doma to tak nevadí. Tak nějak.
Already own a Gretsch Streamliner and Takamine acoustic 12-string, and was happy with both. This one passed by on discount, and bought impulsively as it seemed the perfect merger between the 2 above.
Not disappointed at all :-)
The neck is quite narrow, so if you have very thick fingers you may not appreciate, but for me it is perfect. Action is great, it is really easy and light to play. Guitar is not very heavy, another big plus for my back.
Sound is good, even playing unamplified it works well. Amplified it has the 3 options of bridge/neck and both.
Both is a really nice and warm sound, very rich. No reverb/chorus or anything needed, natural sound is fantastic.
Bridge cuts out the low as should for that funky sound, neck the high for a bassy sound, quite jazzy. Did not yet try any overdrive or distort options, that's not what I got it for, but judging from my Streamliner with similar options this'll be just fine.
+Price is great
+sound is fantastic
+playability is really good
-color options would have been nice, not such a fan of gold, but can get used to it
Zobrazuji 161 - 180 ze 500 recenzí « Předchozí 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Další »